Docent Natuurkunde - Beroepscollege Leystede

Voor onze groeiende school zijn wij voor het nieuwe schooljaar 2022-2023 op zoek naar nieuwe collega’s.

Wilt u een grote bijdrage leveren aan de vele vernieuwingen in onze vmbo-wereld, dan zit u bij ons goed. Wij zijn Beroepscollege Leystede, een school die altijd in beweging is op alle niveaus, van de basisberoepsgerichte t/m de theoretische leerweg. Vanaf klas 1 krijgen alle leerlingen al les in de beroepsvakken van de bovenbouw (Z&W, E&O, BWI, PIE en HBR) en bezoeken ze verschillende bedrijven om zich te oriënteren als wereldburgers.

Vorig schooljaar zijn we gestart in een duurzaam en modern ingericht schoolgebouw. Ons trotse team bestaat uit medewerkers die bevlogen zijn voor het vmbo. Elke docent is uiteraard expert in een school- of beroepsvak, en de begeleiding van onze leerlingen. Daarnaast hebben we een professioneel ondersteuningsteam.

Onze school ligt in het Houtkwartier op een paar minuten wandelen van station Leiden.

Kunt u de leerlingen motiveren door leerlingen zelf keuzes te laten maken en op eigen niveau in heterogene klassen te laten werken, bent u een energieke doener en bent u bereid om te investeren in uw eigen ontwikkeling, dan bent u bij ons op het juiste adres!  Kijk ook op onze website www.bcleystede.nl.

De eerste gesprekken worden gepland op 13, 14 en zo mogelijk 15 april.

Jij kiest toch ook voor Leystede? 

Het beroepscollege Leystede te Leiden zoekt per 1 augustus 2022 een 2e graads docent natuurkunde voor ongeveer 0,4 fte. Het betreft een reguliere functie met uitzicht op een vast dienstverband.

Arbeidsvoorwaarden
Het betreft een functie als docent voor ongeveer 0,4 fte, voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De cao-VO is van toepassing.
Naast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, bieden wij individuele ontwikkelingsmogelijkheden en een fijne werkomgeving met enthousiaste en professionele collega’s.
De school is goed bereikbaar met openbaar vervoer, aangezien station Leiden op loopafstand ligt.

Informatie over de procedure werving & selectie
Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de procedure kunt u contact opnemen met mevrouw R. Boughaba, r.boughaba@bcleystede.nl. Uw sollicitatie met curriculum vitae en motivatiebrief zien wij graag zo spoedig mogelijk tegemoet en kunt u plaatsen op www.meesterbaan.nl of www.werkenbijscoleiden.nl. Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan of Werken bij SCOLeiden worden in behandeling genomen.

De uiterste inzenddatum is 8 mei 2022.

Vacature

Vacaturekenmerken

Verantwoordelijke vacature

Contactpersoon vacature

Type functie